МЕНЮ
Кошница

Препарати и торове

Предлагаме препарати за борба с вредители по растенията, както и торове за подхранване с необходимите полезни вещества за различните видове цветя. За да отглеждате здрави и красиви растения!

ROOT!T Спрей за Резници 100мл. ROOT!T Спрей за Резници 100мл.
Ново ТОП Изчерпан
ROOT!T Cutting MIST 100мл. спрей за резници предотвратява загубите в критичните първи дни, когато те са най-податливи. Идеален за растения с мека и полу-твърда дървесина. С този спрей може да третирате растението, от което ще взимате резници, 2-3 дни предварително, както и самите резн..
14.90лв
RООТ!Т Natural Rooting Sponges гъби за вкореняване 50бр. RООТ!Т Natural Rooting Sponges гъби за вкореняване 50бр.
Ново ТОП В наличност
RООТ!Т Natural Rooting Sponges гъби за вкореняване 50бр. е най-добрият субстрат за вкореняване на пазара! Новаторската органична технология - смес от торф и дървесна кора, споени с биополимер, позволява задържането на точно необходимото количество вода и оставя пори за достъп на въздух до ..
24.90лв
Агриметал
Ново
АГРИМЕТАЛ (ВЕНИШ ГБ) - 100 ГР. ОТРОВНА ПРИМАМКА ЗА ГОЛИ И ГРАДИНСКИ ОХЛЮВИ ЗА 330 КВ.М. ..
5.50лв
Агриметал
Ново ТОП
Агриметал Продукт за растителна защита от Охюви 250г ..
12.90лв
Агроперлит - насипно по 1 литър
Ново ТОП -25 %
Агроперлитът притежава редица качества, които го правят незаменим подобрител на почвите при производството на цветя, разсади и зеленчуци, както и като добавка в почвени и торфени субстрати. Агроперлита е химически инертен, създава стерилна среда, и улеснява доставката на хранителни вещества  в ..
1.20лв 0.90лв
Акарицид Валмек
Ново ТОП
Подходящ при ябълки,круши,праскови,лозя,ягоди,домати,патладжани,дини,пъпеши,тикви,краставици,корнишони,тиквички,марули и салати 1мл на 1 литър вода доза 20мл ..
3.20лв
Акарицид Валмек 50мл
Ново ТОП
Подходящ при ябълки,круши,праскови,лозя,ягоди,домати,патладжани,дини,пъпеши,тикви,краставици,корнишони,тиквички,марули и салати 1мл на 1 литър вода доза50ml ..
6.80лв
Алуминиев сулфат
Ново ТОП Изчерпан
Алуминиев сулфат 1 кгОцветител за градински хортензиипонижава на pH на почватаАлуминиевият сулфат е сол с формула Al₂(SO₄)₃.Начин на употреба: 10г. на 2,5л. вода, чрез поливane  през 2  седмици ..
8.90лв
Газел
Ново ТОП
Газел  ..
1.00лв
Дека ЕК
Ново ТОП
Аналог на Децис, срещу памуклийка, дървеници, въшки, бръмбари и други вредители.Разтвор се приготвя от 6мл. препарат разтворен в 10л. вода.Активно вещество: 25 г/л ДЕЛТАМЕТРИНДЕКА е инсектицид с контактно и стомашно действие, с широк спектър на действие срещу вредните насекоми. Прит..
3.50лв
Дека ЕК 50 ml
Ново ТОП
Аналог на Децис, срещу памуклийка, дървеници, въшки, бръмбари и други вредители.Разтвор се приготвя от 6мл. препарат разтворен в 10л. вода.Активно вещество: 25 г/л ДЕЛТАМЕТРИНДЕКА е инсектицид с контактно и стомашно действие, с широк спектър на действие срещу вредните насекоми. Притежава бързо ..
3.90лв
Делегат 250 ВГ
Ново
Делегат 250 ВГ ..
4.90лв
Доматин
Ново
ДоматинПрилага се при залагане на плодовете на плодните зеленчуци.Препоръчва се за листно третиране при краставици,домати,дини,пъпеши,тиквички,пипер,патладжани,,фасул. ..
2.50лв
Доматин
Ново
Доматин Третирането с доматин има за цел да увеличи броя на цветовете,интензивноста на оцветяването им с цел за по голяма атрактивност за опрашващите насекоми,да увеличи количеството на полена,както и неговата опрашваща способност. ..
1.00лв
Клоузър 120 СК
Ново
Клоузър 120 СК ..
3.50лв
Клоузър 120 СК
Ново
Клоузър 120 СК ..
13.00лв
МИКРОБТИМА РАСТЕЖ 50 мл
Ново ТОП Изчерпан
МИКРОБТИМА РАСТЕЖ 50 мле течен микробиален тор за бърз и мощен растеж иразвитие на растенията. Съдържа 11 видабактерии, които живеят в симбиоза и създаватжива система около растението- растителенмикробиом.Получаване на оптимални резултати – чрезтотална..
4.90лв
МИКРОБТИМА РАСТЕЖ 500 мл
Ново ТОП Изчерпан
МИКРОБТИМА РАСТЕЖ 500 мле течен микробиален тор за бързо и мощен растеж иразвитие на растенията. Съдържа 11 видабактерии, които живеят в симбиоза и създаватжива система около растението- растителенмикробиом.Получаване на оптимални резултати – чрезтотална гр..
26.40лв
МИКРОБТИМА СТОП 50 мл
Ново ТОП Изчерпан
МИКРОБТИМА СТОП 50 млПовишава резистентност и устойчивост на растенията иподобрява цялостният хабитос.Осигурява широкоспектърна протекция на кореновата система,стеблото, листата и цветовете срещу патогени и инсекти.Предотвратява излюпването на яйцата на вредителите ..
4.90лв
МИКРОБТИМА ЦЪФТЕЖ 1000 мл МИКРОБТИМА ЦЪФТЕЖ 1000 мл
Ново
МИКРОБТИМА ЦЪФТЕЖ 1000 мле течен микробиален тор за бързо и мощноразвитие и цъфтеж. Подобрява жизненитефункции на растението, като отделя всредата ензими, фитохормони и другивещества, стимулиращи растителнияметаболизъм. Мобилизира хранителнитевещества и подобряв..
50.40лв
МИКРОБТИМА ЦЪФТЕЖ 50 мл МИКРОБТИМА ЦЪФТЕЖ 50 мл
Ново ТОП
МИКРОБТИМА ЦЪФТЕЖ 50 мле течен микробиален тор за бързо и мощноразвитие и цъфтеж. Подобрява жизненитефункции на растението, като отделя всредата ензими, фитохормони и другивещества, стимулиращи растителнияметаболизъм. Мобилизира хранителнитевещества и подобрява тяхно..
4.90лв
ПЛАНТАГРА DP1 1000 мл за вечнозелени (нецъфтящи) растения 
Ново
ПЛАНТАГРА DP1 1000 мл за вечнозелени (нецъфтящи) растения Какво е ПЛАНТАГРА? МОЩЕН АНТИСТРЕС АГЕНТ ПОЛЕЗНА МИКРОФЛОРА ПРОДУКТЪТ НЯМА КАРАНТИНЕН СРОКИ Е БЕЗВРЕДЕН ЗА ПЧЕЛИТЕ! БИОПРЕПАРАТ ОТ ВЕЛИКАТА СИЛА НА ПРИРОДАТА УСТОЙЧИВИ РЕЗУЛТАТИПо с..
24.00лв
ПЛАНТАГРА DP1 50 мл за вечнозелени (нецъфтящи) растения ПЛАНТАГРА DP1 50 мл за вечнозелени (нецъфтящи) растения
Ново ТОП
ПЛАНТАГРА DP1 50 мл за вечнозелени (нецъфтящи) растения Какво е ПЛАНТАГРА? МОЩЕН АНТИСТРЕС АГЕНТ ПОЛЕЗНА МИКРОФЛОРА ПРОДУКТЪТ НЯМА КАРАНТИНЕН СРОКИ Е БЕЗВРЕДЕН ЗА ПЧЕЛИТЕ! БИОПРЕПАРАТ ОТ ВЕЛИКАТА СИЛА НА ПРИРОДАТА УСТОЙЧИВИ РЕЗУЛТАТИПо своята с..
2.90лв
ПЛАНТАГРА DP1 500 мл за вечнозелени (нецъфтящи) растения  растения
Ново ТОП
ПЛАНТАГРА DP1 500 мл за вечнозелени (нецъфтящи) растения Какво е ПЛАНТАГРА? МОЩЕН АНТИСТРЕС АГЕНТ ПОЛЕЗНА МИКРОФЛОРА ПРОДУКТЪТ НЯМА КАРАНТИНЕН СРОКИ Е БЕЗВРЕДЕН ЗА ПЧЕЛИТЕ! БИОПРЕПАРАТ ОТ ВЕЛИКАТА СИЛА НА ПРИРОДАТА УСТОЙЧИВИ РЕЗУЛТАТИПо своята ..
15.90лв
Плантагра DP2 1000 мл за цъфтящи и декоративни видове
Ново ТОП
Плантагра DP2 1000 мл за цъфтящи и декоративни видовеКакво е ПЛАНТАГРА? МОЩЕН АНТИСТРЕС АГЕНТ ПОЛЕЗНА МИКРОФЛОРА ПРОДУКТЪТ НЯМА КАРАНТИНЕН СРОКИ Е БЕЗВРЕДЕН ЗА ПЧЕЛИТЕ! БИОПРЕПАРАТ ОТ ВЕЛИКАТА СИЛА НА ПРИРОДАТА УСТОЙЧИВИ РЕЗУЛТАТИПо своята същн..
24.00лв
Плантагра DP2 50 мл за цъфтящи и декоративни видове Плантагра DP2 50 мл за цъфтящи и декоративни видове
Ново ТОП
Какво е ПЛАНТАГРА? МОЩЕН АНТИСТРЕС АГЕНТ ПОЛЕЗНА МИКРОФЛОРА ПРОДУКТЪТ НЯМА КАРАНТИНЕН СРОКИ Е БЕЗВРЕДЕН ЗА ПЧЕЛИТЕ! БИОПРЕПАРАТ ОТ ВЕЛИКАТА СИЛА НА ПРИРОДАТА УСТОЙЧИВИ РЕЗУЛТАТИПо своята същност Плантагра представлява биоминерален хуминовпрепарат с ..
4.60лв
Проплант 722СЛ
Ново ТОП
Проплант 722СЛ ..
2.90лв
Професионална тор за цъфтеж на Хибискуси 50гр Професионална тор за цъфтеж на Хибискуси 50гр
Ново ТОП Изчерпан
Професионална тор за цъфтеж на Хибискуси - 50гр.Указания:1гр на 1 литърТорене през 14-20 дниМарт - СептемвриЛистно торене..
2.50лв
Сивланто  Прайм
Ново
Сивланто  Прайм ..
7.00лв
Тор - Osmocote Pro 5-6M - 50 гр.
Ново ТОП
Osmocote Pro 5-6 M е дългодействащ тор. Гранулите на Osmocote Pro 5-6 M са напълно капсулирани и съдържат NPK, магнезий и всички необходими микроелементи. Подходящ както за основно торене, така и в комбинация с водоразтворими торове. Идеален при засаждане на растения в контейнери през ранна пролет. ..
1.95лв
Показани от 1 до 30 от 36 (2 страници)