МЕНЮ
Кошница

Семена

Голямо разнообразие на растения за Вашата градина.


Mикс летни цветя - жълти -1гр
Ново ТОП Изчерпан
Разнообразие от различни цветя в жълто за направата на красиви букети. ..
1.30лв
Mикс летни цветя -розови 1гр
Ново ТОП Изчерпан
Разнообразие от различни цветя в розово за направата на красиви букети. ..
1.30лв
Газания  0,3гр
Ново ТОП Изчерпан
Вирее на ярко слънце и леки почви. Цъфти обилно от Юни до Октомври - често поливане, но без преполиване...
1.30лв
Девесил - 1гр
Ново Изчерпан
Девисилът е сред най-ароматните и популярни подправки в България, които се отглеждат лесно и присъстват на всяка българска трапеза.Растението е многогодишно. На височина достига около 1 до 2 метра. Девисилът е известен с различни имена, например – Левущан, Селим, Лющян, както и..
1.30лв
Домати Биволско сърце - розово - 0,5гр
Ново ТОП
Розов домат Биволско сърце е сред най-високодобивните сортове домати с много високи вкусови качества. Сортът е средно късен. Тип индетерминантен е – ще продължи да расте през целия сезон, което го прави подходящ избор за колово отглеждане в градината.   ..
1.90лв
Домати Биволско сърце - червено 0,5гр
Ново ТОП Изчерпан
Сорт домати Биволско Сърце – червен е сред любимите на градинарите заради високодибивната реколта и месестите плодове, които са почти без семки. Използва се широко за производството на консерви, доматен сок, сосове и много други. Плодовете са средни на големина и много вкусни и ароматни както п..
1.90лв
Домати Бонония - 1гр
Ново Изчерпан
Сорт домати Бонония с са сред популярните сортове за оранжерийно отглеждане, но с успех се засяват и в градината на открито. Препоръчва се да се прилага колово отглеждане, защото плодовете на този сорт домати са едри и тежки.   ..
1.20лв
Домати Идеал - 1гр
Ново ТОП Изчерпан
Домати Идеал са популярен ранен сорт домати. Този сорт домати се отличава с голяма устойчивост на различни болести. Плодовете са средни на размер с плоскокръгла форма. Идеал са индетерминантен сорт, подходящ за отглеждане на високи опори, защото растенията продължават да растат на височина през сезо..
1.20лв
Домати Миляна -1гр.
Ново
Домати Миляна е любим сорт на фермерите, защото има много добра продуктивност. Формите на доматите са плоскокръгла, със среден размер и наситено червен цвят. Отличават се с твърдост и голяма устойчивост на транспортиране и съхранение. Използва се широко в кулинарията както за ястия, така и за консум..
1.20лв
Домати Розов гигант - 5гр
Ново ТОП Изчерпан
Сортът Домати Розов гигант получава името си от впечатляващата големина на плодовете – до 800 грама. На вкус доматите са невероятни с прекрасен аромат, сочни и сладки.   ..
2.40лв
Домати Трапезица - 1гр
Ново ТОП Изчерпан
Сорт домати Трапезица има привлекателна кръгла форма на плодовете с много гладка повърхност и многокамерна сърцевина. Доматите са твърди и лесни за съхранение и транспортиране.   ..
1.20лв
Домати Черен - 0,5гр
Ново Изчерпан
Домати Черен е екзотичен сорт, с характерен вкус на плодовете, който се харесва от мнозина. Ароматните домати имад леко кисел-сладък вкус и силен аромат. Растенията са компактни, индетерминантен сорт, който расте на височина през целия сезон. Фермерите ги отглеждат в градините си и в оранже..
1.90лв
Кимион - 1гр
Ново ТОП Изчерпан
Кимионът е любима подправка на всички почитатели на колбаси, меса и месни мезета. Растението-подправка е едногодишно, с отличаващи се листа и бледо розови до бели цветове. Най-използваната част от растението са неговите семена, от които се приготвя подправката за овкусяване на разнообразни месни..
1.30лв
Копър Местен- 5гр
Ново ТОП Изчерпан
Копърът е подправка със силен отличаващ се аромат, която е подходящ за приготвянето на множество топли и студени ястия от българската кухня, като бобви варива, салати и много други.   ..
1.10лв
Корнишони Деликатес-2гр
Ново Изчерпан
Корнишони Деликатес с крехки вкусни плодове с дължина около 9-12см. Подходящ е за отглеждане в градина и в оранжерии. Сортът Деликатес е средноранен. Има възможност за късна реколта ако се засади през юли.  ..
1.20лв
Корнишони Левина F1-1гр
Ново Изчерпан
Корнишони Левина F1 е ранен сорт корнишони. Вегитационният период е само 45-50дни. Този хибриден сорт създава предимно женски цветове. Левина F1 е много подходящ избор за отглеждане в оранжерии. Плодовете са със среден размер – 6-8см. Използват се широко в консервната индустрия.  ..
1.50лв
Корнишони Реджина  F1-1гр
Ново Изчерпан
Kopнишoни Peджинa F1 са високодобивет хибриден сорт корнишони с прекрасни качества за отглеждане на открито и в оранжерии. Растенията имат завидна устойчивост на заболявания, като мана. Отличните вкусови качества на плодовете ги правят подходящи за консумация както в прясно състояние, така и..
1.20лв
Корнишони Рестина  F1-1,5гр
Ново Изчерпан
Рестина е сред най-ранните сортове корнишони. Създава предимно женски цветове. Този хибриден сорт е високодобивен. Плодовете имат типичната форма на корнишони и се използват за консервиране и консумиране в сурово състояние.  ..
1.30лв
Краставици Гергана - 2гр
Ново ТОП Изчерпан
Сорт краставица Гергана е сред най-познатите и любими краставици на българския пазар. Отглежда се лесно както в градината, така и за ранен добив в оранжерии. Дължината на плодовете е около 30см. Сорт краставица Гергана има отлични вкусови качества.   ..
1.10лв
Лавандула 0,2гр
Ново ТОП Изчерпан
Лавандулата е силно ароматно и красиво многогодишно растение, което се използва широко както в билколечението, народната медицина и козметиката, така и в някои специалитети в кулинарията. Лавандулата е вечно зелено растение, което допълва красотата на слънчевите места в градината или в саксия на..
1.30лв
Мента 0,1гр
Ново ТОП Изчерпан
Ментата е ниско тревисто многогодишно растение, което притежава страхотни уникални ароматни свойства и лечебна сила на листата. На височина достига около 30см, което го прави подходящ избор за малки кътове в градината. Листата му са продълговати с интересна форма по краищата.  ..
1.30лв
Моркови Амстердам 2 - 5гр
Ново ТОП
Моркови Амстердам 2 са ранен сорт кореноплодни зеленчуци. Морковите от този сорт се отличават с наситен оранжев цвят и едри кореноплоди – около 18см. Прекрасният аромат и вкус на морковите ги правят подходящи както за директна консумация, така и за готвене и консервиране. ..
1.10лв
Моркови Нантес - 5гр
Ново Изчерпан
Моркови Нантес са високопродуктивен сорт кореноплоден зеленчук. Засяват се през пролетта и лятото. Растенията имат добре развита компактна розетка. Морковите са цилиндрични, крехки и наситено оранжеви на цвят. ..
1.10лв
Моркови Тушон - 5гр
Ново Изчерпан
Моркови от сорт Тушон са с цилиндрична форма и заоблен връх. Притежават ярко оранжев цвят. Сортът е средно ранен. Морковите са с размер около 16-18см. Тушон са много вкусни и сочни моркови. ..
1.10лв
Пипер Берос Кози рог-1гр
Ново ТОП
Сорт пипер Берос кози рог е чешки хибрид чушки с голяма високодобивност. Притежава сладникав вкус, не лютив. Берос кози рог е страхотен избор за консервиране, консумиране в сурово състояние и пържене. ..
1.30лв
Пипер Букур (Камби Гигант)-1гр
Ново Изчерпан
Сорт пипер камби Букур, известни и като Камби Гигант е ранен сорт камби. Растенията са компактни и непретенциозни. Отглежда се оранжерийно и в градината. ..
1.80лв
Пипер Джулюнска шипка- 2гр
Ново Изчерпан
Сорт пипер Джулюнска шипка е лют сорт чушлета. Отличават се с много пиперлив вкус. Консумират се както зелени, така и в пълна зрялост, когато цветът им вече е червен. ..
1.10лв
Пипер Жаранда- 1гр
Ново Изчерпан
Люти чушлета сорт Жаранда са атрактивно пикантно допълнение към вашата трапеза. Успешно се използват и за подправяне на ястия и супи. Консумират се и сушени.   ..
1.30лв
Пипер Златен медал-2гр
Ново Изчерпан
Пипер сорт Златен Медал е високодобивен ранен сорт. Плодовете са сочни и едри. Растенията са с височина около 65см. Подходящи са за печене, защото лесно се отлюспва кожата на чушката. Златен Медал ви дарява с месести и сочни чушки.  ..
1.20лв
Пипер Кайен -1гр
Ново ТОП
Известният сорт чушки Кайен дарява страхотни чушки с идеалните качества за изсушаване и приготвяне на лют червен пипер. Плодовете са тънки и дълги. В ранна възраст чушките са зелени, а в зряла възраст придобиват наситено червен цвят.  ..
1.30лв
Показани от 1 до 30 от 42 (2 страници)