МЕНЮ
Кошница

Каталог


Агератум Микс
Ново ТОП Изчерпан
Агератум е прекрасен избор за декоративни цъфтящи растения в слънчевите места в градината. Растенията са едногодишни, нискостеблени, растящи на туфи. Периодът на цъфтеж е от лятото до края на есента, когато температурите падат значително. Размножава се чрез семена. Семената се засяват през февруари ..
0.00лв
Адениум Семена - Микс Комплект 10
Ново ТОП Изчерпан
 Комплекта включва-10 броя семена- почва за адениум за 10 броя саксии- 10 саксии  ..
9.90лв
Астри Двуцветни Микс
Ново ТОП
Астрите са едногодишни тревисти растения, с изправени стъбла, здраво и гъсто окосмени. Листата са последователно разположени, овално ланцетни, по края назъбени. Астрите се размножават чрез семена, разсад или директна сеитба. В 1 грам има около 500 семена, които запазват кълняемостта си до 3 години. ..
1.30лв
Банан
Ново ТОП Изчерпан
Саксия 12 см., височина около 30 см. ..
7.90лв
Броколи Калабрезе
Ново ТОП
Често срещани болести:                  Мана  по кръстоцветни култури               РИДОМИЛ ГОЛД МЦ 68 ВГКОРСЕЙТ Р ДФ   Черно, мокро, бяло..
1.00лв
Бял Риган
Ново ТОП Изчерпан
Бял Риган е супер ароматен сорт на многогодишното растение подправка, риган. Често се нарича и Гръцки риган. Растението е нискостеблено с височина около 40см с кафеникави стъбла. Листата на белия риган са с елипсовидна форма с власинки от долната страна, дребни на размер и тъмно зелени на цвят. Рига..
0.00лв
Валериана
Ново ТОП Изчерпан
Валерианата е страхотно растение билка, което е известно със съдържанието си на полезни алкалоиди и етерични масла в корените. Растението е двугодишно. Валерианата може да достигне до 50-100см на височина. Най-лесният начин за размножаване е чрез засаждане на семена. Семената се засяват през летните..
0.00лв
Грах Амброзия
Ново
Грах Амброзия 100гр ..
2.60лв
Далия (Гергина)
Ново ТОП
Далията, известна още като Гергина е впечатляващо цъфтящо растение. Структурата на растенията се състои от вдървенени стъбла и перести листа. Върховете на растенията завършват с цветове в различни цветове. Кореновата система на далията образува грудки. Растенията се отглеждат на слънчеви или полусен..
1.30лв
Девисил
Ново ТОП
Девисилът е сред най-ароматните и популярни подправки в България, които се отглеждат лесно и присъстват на всяка българска трапеза.Растението е многогодишно. На височина достига около 1 до 2 метра. Девисилът е известен с различни имена, например – Левущан, Селим, Лющян, както и Дев..
1.30лв
Декоративни Тикви Кратунки
Ново ТОП Изчерпан
Декоративни тикви кратунки са перфектният избор за украса на градината. Растението се засява от семена през пролетта – април, май. Декоративните тикви кратунки са пълзящи едногодишни  растения, които се отличават с красиви цветове и привлекателни плодове кратунки. Отглежда се на слънце, но..
0.00лв
Декоративни тиквички Микс
Ново ТОП Изчерпан
Декоративни тиквички микс семена са много добър избор за декорация на градината или терасата. Семената на едногодишното растение се засяват в края на пролетта, препоръчително през май. Плодовете на тиквичките имат различни форми и цветови нюанси. Растенията трябва да се подпират с подпорки в зр..
0.00лв
Дигиталис (Напръстник) Микс
Ново ТОП Изчерпан
Дигиталис, известен още като Напръстник, е двугодишно непретенциозно растение. Цветовете му имат формата на малки напръстници. Растенията са дългостеблени. Дигиталисът не е претенциозен откъм изисквания за светлина. Размножава се чрез семена, които се разпръскват върху почвата през април. Цветовете ..
0.00лв
Ехиум (Усойниче)
Ново ТОП Изчерпан
Ехиум, известно още като Усойниче е едногодишно цъфтящо растение. Устойчиво е на заболявания и промени в условията на отглеждане. На височина Ехиум достига до около 45см. Предпочита слънчеви места с почви, които са с добър дренаж. Размножава се чрез семена,  които се засяват през края на пролет..
0.00лв
Зеле Бяло - Балкан Зеле Бяло - Балкан
Ново ТОП
Зеле Бяло – Балкан е късен сорт зеле с компактна, средна на размер розетка. Теглото на розетка може да достигне до 4-5кг. Отличава се със сочност и крехкост, с високи вкусови качества за консумация в сурово състояние и готвене. Този сорт е устойчив на високи температури и ниска влажност.Рис..
1.10лв
Калатея Зебрина Калатея Зебрина
Ново ТОП Изчерпан
Лавандула
Ново ТОП
Лавандулата е сред най-ароматните и атрактивни растения за вашата градина. Използва се в билколечението и козметиката. Лавандулата е многогодишно растение с много добра устойчивост на заболявания и температурни изменения. Растенията са високи около 40-50см. Цъфтежният период продължава до септември...
1.30лв
Латинка (Ниско растяща) Микс
Ново ТОП
Латинката е нискорастящо едногодишно растение, което ще ви спечели с компактния си вид и кичести цветове. Отглежда се на слънце или на шарена сянка. Най-подходящата почва за латинката е добре дренираната. Семената се засяват през ранна пролет, за да се направи разсад. Младите растения се задаждат пр..
1.30лв
Лобелия Микс
Ново ТОП
Лобелия е нискостеблено цвете, което е подходящо за засяване в песъчливи добре дренирани почви. Растението е едногодишно. От семената се прави разсад, чрез засяването им през ранна пролет. Лобелията впечатлява с малки цветчета в синьо, лилаво и бяло.  ..
1.30лв
Маточина
Ново ТОП
Маточина е растение билка, което успешно се използва за лечение на настинки, проблеми с храносмилането и други. Растението е многогодишно, нискостеблено с височина на стъблата около 30-40см. Най-ценната част на маточината са листата. Препоръчва се да се берат преди периода на растеж, който е в края ..
1.40лв
Медицинска лайка
Ново ТОП Изчерпан
 Семена за медицинска лайка – многогодишно растение с височина 10-15 см , не взискателно към почвени и климатични условия. Характерно при нея е , че когато се разсади септември-октомври цъфти месец май, а при разсаждане март-април цъфти в края на юли. Използва се в медицината и като бил..
1.20лв
Моркови Роял Шантене
Ново ТОП
Моркови Роял Шантене се отличават с високото съдържание на полезни вещества, като каротин. Този сорт се отглежда с успех в тежки почви. Реколтата от моркови ще ви дари сочни и ароматни кореноплоди с тъмно оранжев цвят и размер около 15-16см. Моркови Роял Шантене са прекрасен избор за прясна консумац..
1.30лв
Невен (Календула) Микс
Ново ТОП
Невена е едногодишно, непретенциозно и издръжливо растение. Вирее на слънчево място или полусянка. Цветя с жълт до ярко оранжев цвят. Невенът е познат и като лечебно средство - помага при заболявания на черния дроб и против спазми на вътрешните органи. Семената, които образува в периода на цъфт..
1.30лв
Патладжан Тсаконики
Ново ТОП Изчерпан
Патладжан Тсаконики е сред най-високодобивните сортове от този вид зеленчук. Реколтата дарява едри цилендрични плодове с дължина около 22-24см. На цвят патладжаните са светло лилави с характерни бели ивици. Плодовете на Тсаконики са с леко сладък вкус, което ги прави много добър избор за готвене на ..
0.00лв
Петуния Бордюрна Микс
Ново ТОП Изчерпан
Петуния Бордюрна е сред най-предпочитаните цъфтящи растения за украса на бордюри. Перфекните условия за отглеждането й са слънчево място с влажна почва. Петунията е едногодишно растение. Цъфти с прекрасни цветове с формата на фунийки от средата на пролетта до късна есен. Отличава се с много обилен ц..
0.00лв
Петуния Червена
Ново ТОП Изчерпан
Петуния Червена цъфти с прекрасни цветове във формата на фунийки, обагрени в червено. Това любимо едногодишно цвете вирее най-добре на слънчеви места с влага в почвата. Семената се засяват в периода януари-март, за да се получи разсад. Най-добрата температура за развитие е 21-24 градуса. Петунията т..
0.00лв
Пипер - царска капия Пипер - царска капия
Ново ТОП
Пипер Куртова капия е много любим за отглеждането от фермерите в страната. Има отлични вкусови качества. Ражда едри плодове с големина около 76 грама. В напълно зряла възраст чушките са червени. Използват се за директно консумиране и консервиране. Често срещани болести:    &n..
1.60лв
Пълзяща Циния
Ново ТОП Изчерпан
Пълзяща Циния е интересно едногодишно цъфтящо растение. Цветовете й са в жълто-оранжев със зелена среда и полу-двоен вид. Цинията расте най-добре на слънчеви места и предпочита добре дренираните почви. Често се отглежда във висящи саксии. Засяването на семената се случва в периода февруари-април, а ..
0.00лв
Райграс Райграс
Ново ТОП
Райграс 1кг ..
9.90лв
Сингониум Сингониум
Ново ТОП Изчерпан
СингониумСаксия 14 смВисочина около 30 см ..
23.90лв
Показани от 1 до 30 от 37 (2 страници)