МЕНЮ
Кошница

Каталог


Агератум Микс
Ново ТОП Изчерпан
Агератум е прекрасен избор за декоративни цъфтящи растения в слънчевите места в градината. Растенията са едногодишни, нискостеблени, растящи на туфи. Периодът на цъфтеж е от лятото до края на есента, когато температурите падат значително. Размножава се чрез семена. Семената се засяват през февруари ..
0.00лв
Броколи Калабрезе
Ново
Често срещани болести:                  Мана  по кръстоцветни култури               РИДОМИЛ ГОЛД МЦ 68 ВГКОРСЕЙТ Р ДФ   Черно, мокро, бяло..
1.00лв
Бял Риган
Ново ТОП Изчерпан
Бял Риган е супер ароматен сорт на многогодишното растение подправка, риган. Често се нарича и Гръцки риган. Растението е нискостеблено с височина около 40см с кафеникави стъбла. Листата на белия риган са с елипсовидна форма с власинки от долната страна, дребни на размер и тъмно зелени на цвят. Рига..
0.00лв
Валериана
Ново ТОП Изчерпан
Валерианата е страхотно растение билка, което е известно със съдържанието си на полезни алкалоиди и етерични масла в корените. Растението е двугодишно. Валерианата може да достигне до 50-100см на височина. Най-лесният начин за размножаване е чрез засаждане на семена. Семената се засяват през летните..
0.00лв
Девисил
Ново ТОП Изчерпан
Девисилът е сред най-ароматните и популярни подправки в България, които се отглеждат лесно и присъстват на всяка българска трапеза.Растението е многогодишно. На височина достига около 1 до 2 метра. Девисилът е известен с различни имена, например – Левущан, Селим, Лющян, както и Дев..
0.00лв
Декоративни Тикви Кратунки
Ново ТОП Изчерпан
Декоративни тикви кратунки са перфектният избор за украса на градината. Растението се засява от семена през пролетта – април, май. Декоративните тикви кратунки са пълзящи едногодишни  растения, които се отличават с красиви цветове и привлекателни плодове кратунки. Отглежда се на слънце, но..
0.00лв
Декоративни тиквички Микс
Ново ТОП Изчерпан
Декоративни тиквички микс семена са много добър избор за декорация на градината или терасата. Семената на едногодишното растение се засяват в края на пролетта, препоръчително през май. Плодовете на тиквичките имат различни форми и цветови нюанси. Растенията трябва да се подпират с подпорки в зр..
0.00лв
Дигиталис (Напръстник) Микс
Ново ТОП Изчерпан
Дигиталис, известен още като Напръстник, е двугодишно непретенциозно растение. Цветовете му имат формата на малки напръстници. Растенията са дългостеблени. Дигиталисът не е претенциозен откъм изисквания за светлина. Размножава се чрез семена, които се разпръскват върху почвата през април. Цветовете ..
0.00лв
Ехиум (Усойниче)
Ново ТОП Изчерпан
Ехиум, известно още като Усойниче е едногодишно цъфтящо растение. Устойчиво е на заболявания и промени в условията на отглеждане. На височина Ехиум достига до около 45см. Предпочита слънчеви места с почви, които са с добър дренаж. Размножава се чрез семена,  които се засяват през края на пролет..
0.00лв
Зеле Бяло - Балкан Зеле Бяло - Балкан
Ново ТОП
Зеле Бяло – Балкан е късен сорт зеле с компактна, средна на размер розетка. Теглото на розетка може да достигне до 4-5кг. Отличава се със сочност и крехкост, с високи вкусови качества за консумация в сурово състояние и готвене. Този сорт е устойчив на високи температури и ниска влажност.Рис..
1.00лв
Маточина
Ново ТОП
Маточина е растение билка, което успешно се използва за лечение на настинки, проблеми с храносмилането и други. Растението е многогодишно, нискостеблено с височина на стъблата около 30-40см. Най-ценната част на маточината са листата. Препоръчва се да се берат преди периода на растеж, който е в края ..
1.20лв
Медицинска лайка
Ново ТОП
 Семена за медицинска лайка – многогодишно растение с височина 10-15 см , не взискателно към почвени и климатични условия. Характерно при нея е , че когато се разсади септември-октомври цъфти месец май, а при разсаждане март-април цъфти в края на юли. Използва се в медицината и като бил..
1.20лв
Патладжан Тсаконики
Ново ТОП Изчерпан
Патладжан Тсаконики е сред най-високодобивните сортове от този вид зеленчук. Реколтата дарява едри цилендрични плодове с дължина около 22-24см. На цвят патладжаните са светло лилави с характерни бели ивици. Плодовете на Тсаконики са с леко сладък вкус, което ги прави много добър избор за готвене на ..
0.00лв
Петуния Бордюрна Микс
Ново ТОП Изчерпан
Петуния Бордюрна е сред най-предпочитаните цъфтящи растения за украса на бордюри. Перфекните условия за отглеждането й са слънчево място с влажна почва. Петунията е едногодишно растение. Цъфти с прекрасни цветове с формата на фунийки от средата на пролетта до късна есен. Отличава се с много обилен ц..
0.00лв
Петуния Червена
Ново ТОП Изчерпан
Петуния Червена цъфти с прекрасни цветове във формата на фунийки, обагрени в червено. Това любимо едногодишно цвете вирее най-добре на слънчеви места с влага в почвата. Семената се засяват в периода януари-март, за да се получи разсад. Най-добрата температура за развитие е 21-24 градуса. Петунията т..
0.00лв
Пълзяща Циния
Ново ТОП Изчерпан
Пълзяща Циния е интересно едногодишно цъфтящо растение. Цветовете й са в жълто-оранжев със зелена среда и полу-двоен вид. Цинията расте най-добре на слънчеви места и предпочита добре дренираните почви. Често се отглежда във висящи саксии. Засяването на семената се случва в периода февруари-април, а ..
0.00лв
Райграс Райграс
Ново ТОП
Райграс 1кг ..
7.90лв
Хелиантус (Слънчоглед) оранжев
Ново ТОП Изчерпан
Слънчоглед Хелиантус оранжев е растение, което произвежда много добра реколта. Отглежда се на слънчево мясно на открито в добре дренирани почви с влага. ..
0.00лв
Целозия (Петльов Гребен)
Ново ТОП Изчерпан
Целозия, известна още като Петльов Гребен е подходящо растение за слънчеви места. Това едногодишно цъфтящо растение се отличава с уникално съцветие с форма, наподобяваща петльов гребен. Целозия цъфти в жълто, пурпурночервено и оранжево. Разсадът на растенията се подготвя през началото на пролетта, к..
0.00лв
Центаурея
Ново ТОП Изчерпан
Центаурея е страхотен избор за градината за цъфтежи през целия сезон от пролетта до есента. Растението е едногодишно. Отглежда се в слънчеви градини. Развива се добре и на полусянка. Семената се засяват директно в почвата през късна пролет.    ..
0.00лв
Циния Кактус Микс
Ново ТОП Изчерпан
Циния се отглежда на добре огрята от слънцето площ. Предпочита богата почва. Растението е едногодишно. Семенага се засяват през пролетта за разсад. През май младите растения се засаждат в градината. Има и възможност да се засеят директно в градината в края на април.    ..
0.00лв
Циния Мини Микс
Ново ТОП Изчерпан
Циния мини е едногодишно цъфтящо растение подходящо за слънчеви градини. Размножава се чрез разсад и засяване на семената в началото на пролетта или директно засяване в градината в края на пролетта. Циния мини микс ще ви зарадва с разнообразни пъстроцветни растения с дребни цветове с големина около ..
0.00лв
Показани от 1 до 22 от 22 (1 страници)