МЕНЮ
Кошница

Каталог


Агератум Микс
Ново ТОП Изчерпан
Агератум е прекрасен избор за декоративни цъфтящи растения в слънчевите места в градината. Растенията са едногодишни, нискостеблени, растящи на туфи. Периодът на цъфтеж е от лятото до края на есента, когато температурите падат значително. Размножава се чрез семена. Семената се засяват през февруари ..
0.00лв
Алабаш - Деликатес Бял
Ново ТОП Изчерпан
Алабаш - Деликатес Бял е средно ранен сорт, от който се добиват стъблоплоди с високи вкусови качества и разнообразие от витамини и минерали. Вегетационният период на Алабаш - Деликатес Бял е около 70-80 дни. Най-ранното получаване на реколтата е при достигане на стъблоплодите около 7-8см в диам..
0.00лв
Алабаш Деликатесен Син
Ново ТОП Изчерпан
Алабаш Деликатесен Син е късен сорт алабаш. Вегетационният период е около 150-160 дни. Този сорт алабаш се отличава със синьо-лилави стъблоплоди, откъдето получава и името си. Стъблоплодите са с плоско-кръгла форма и достигат тегло около 250-350 грама. Алабашът е много полезен зеленчук, който се пре..
0.00лв
Бял Риган
Ново ТОП Изчерпан
Бял Риган е супер ароматен сорт на многогодишното растение подправка, риган. Често се нарича и Гръцки риган. Растението е нискостеблено с височина около 40см с кафеникави стъбла. Листата на белия риган са с елипсовидна форма с власинки от долната страна, дребни на размер и тъмно зелени на цвят. Рига..
0.00лв
Валериана
Ново ТОП Изчерпан
Валерианата е страхотно растение билка, което е известно със съдържанието си на полезни алкалоиди и етерични масла в корените. Растението е двугодишно. Валерианата може да достигне до 50-100см на височина. Най-лесният начин за размножаване е чрез засаждане на семена. Семената се засяват през летните..
0.00лв
Далия (Гергина)
Ново ТОП Изчерпан
Далията, известна още като Гергина е впечатляващо цъфтящо растение. Структурата на растенията се състои от вдървенени стъбла и перести листа. Върховете на растенията завършват с цветове в различни цветове. Кореновата система на далията образува грудки. Растенията се отглеждат на слънчеви или полусен..
0.00лв
Девисил
Ново ТОП Изчерпан
Девисилът е сред най-ароматните и популярни подправки в България, които се отглеждат лесно и присъстват на всяка българска трапеза.Растението е многогодишно. На височина достига около 1 до 2 метра. Девисилът е известен с различни имена, например – Левущан, Селим, Лющян, както и Дев..
0.00лв
Декоративни Тикви Кратунки
Ново ТОП Изчерпан
Декоративни тикви кратунки са перфектният избор за украса на градината. Растението се засява от семена през пролетта – април, май. Декоративните тикви кратунки са пълзящи едногодишни  растения, които се отличават с красиви цветове и привлекателни плодове кратунки. Отглежда се на слънце, но..
0.00лв
Декоративни тиквички Микс
Ново ТОП Изчерпан
Декоративни тиквички микс семена са много добър избор за декорация на градината или терасата. Семената на едногодишното растение се засяват в края на пролетта, препоръчително през май. Плодовете на тиквичките имат различни форми и цветови нюанси. Растенията трябва да се подпират с подпорки в зр..
0.00лв
Дигиталис (Напръстник) Микс
Ново ТОП Изчерпан
Дигиталис, известен още като Напръстник, е двугодишно непретенциозно растение. Цветовете му имат формата на малки напръстници. Растенията са дългостеблени. Дигиталисът не е претенциозен откъм изисквания за светлина. Размножава се чрез семена, които се разпръскват върху почвата през април. Цветовете ..
0.00лв
Ехиум (Усойниче)
Ново ТОП Изчерпан
Ехиум, известно още като Усойниче е едногодишно цъфтящо растение. Устойчиво е на заболявания и промени в условията на отглеждане. На височина Ехиум достига до около 45см. Предпочита слънчеви места с почви, които са с добър дренаж. Размножава се чрез семена,  които се засяват през края на пролет..
0.00лв
Жълт кантарион
Ново Изчерпан
Жълт кантарион е растение билка, което се използва в народната медицина. Растението е многогодишно и расте на височина окоро 30-70см. Стъблата и листата са най-полезната част от растението, от която се приготвят отвари, чайове и други.    ..
0.00лв
Зеле Бяло - Балкан Зеле Бяло - Балкан
Ново ТОП Изчерпан
Зеле Бяло – Балкан е късен сорт зеле с компактна, средна на размер розетка. Теглото на розетка може да достигне до 4-5кг. Отличава се със сочност и крехкост, с високи вкусови качества за консумация в сурово състояние и готвене. Този сорт е устойчив на високи температури и ниска влажност.Рис..
0.00лв
Ипомея (Грамофонче)
Ново ТОП Изчерпан
Ипомея, известно още сато Грамофонче е увивно цъфтящо растение. Препоръчва се да не им променяте мястото, след като са засадени, защото са чувствителни да изменения в средата. Засяват се от семена през април. Цъфтят през цялото лято.    ..
0.00лв
Кала - бяла
Ново ТОП В наличност
Калата е красиво растение, което обича влага. Цветът е бял.  ..
0.00лв
Кампанула Карпатика
Ново ТОП Изчерпан
Многогодишно растение подходящо за алпинеуми. Вирее на слънчево място или лека сянка, на почва с добри дренжни свойства. Семената се засяват през Май-Юни като се разпръснат равномерно, притъпкват се, без да се покриват с почва, готовите растения се разсаждат през есента на постоянно място. Цъфти оби..
0.00лв
Киселец
Ново ТОП Изчерпан
Киселец е растение подправка, листен зеленчук, тип тревисто, многогодишно. Използва се в кулинарията за овкусяване на салати, супи и др. благодарение на отличителния си кисел вкус на листата. На височина достига около 60см. Листата му са с издължена форма и червеникави на цвят. Реколтата от киселец ..
0.00лв
Коприва
Ново ТОП Изчерпан
Копривата е изключително лесно за отглеждане растение, богато на безброй витамини и минерали, като желязо, фосфор, натрий и др и витамини А, С и D. Расте успешно на всякакви видове почви. Растението е многогодишно. Характерните листа на копривата “парят” заради власинките, които покриват повърхностт..
0.00лв
Копър Местен Копър Местен
Ново ТОП Изчерпан
Копър е растение подправка, което дава реколта през цялата година. Отглежда се в градини и в кашпи на балкони и тераси. Има отличителен аромат, който го прави любима подправка за овкусяване на салати и ястия. Риск от заболявания по растенията:Краставична мозайка – третиране с ..
0.00лв
Кореопсис (Жълтичка)
Ново ТОП Изчерпан
Кореопсис или Жълтичка е едногодишно цъфтящо растение с обилен цъфтеж. Цветовете са обагрени в ярко златисто-жълто с тъмен център. Най-добрите условия за отглеждане са слънчевите места в градината в добре дренирани почви.    ..
0.00лв
Корнишони - Левина микс
Ново ТОП Изчерпан
Сорт корнишони Левина микс се отличава с голям добив, с плодове с дължина около 8-9см с характерните брадавички за този зеленчук. Левина е ранен сорт. Този сорт е хибриден и създава предимно женски цветове.Рискове за заболявания при растенията:Мана  по краставици – третиране с..
0.00лв
Космос
Ново ТОП Изчерпан
Космосът е растение, което ще ви дари с големи цветове в разцветки, като розово, червено и бяло. Космосът не е капризен към почвата, в която расте. Най-любимите му условия за растеж са на шарена сянка, но добре вирее и на слънце. Семената се засяват през април, а сезонът на цъфтеж продължава от юли ..
0.00лв
Крес
Ново ТОП Изчерпан
Крес е растение листен зеленчук, което се отличава със страхотни вкусови качества и разнообразие от полезни вещества в листата. Растението е едногодишно. Расте бързо и се отглежда лесно. Първата реколта може да се получи само след 2-3 седмици след поникване на младите растения. Листата на крес имат ..
0.00лв
Кученце (Антиринум)
Ново ТОП Изчерпан
Растението Кученце или Антиринум създава интересни цветове събрани в съцветие наподобяващо кочан. Кученцето е многогодишно оранжерийно растение, но в повечето случаи се отглежда като едногодишно. Предпочита да расте на слънце, засадено в богата почва. Кученцето краси както градини, така и балкони, о..
0.00лв
Кученце Каскадно
Ново ТОП Изчерпан
Сорт Кученце Каскадно ще ви впечатли с красивите си цветове, събрави в съцветие. Има малки удължени листа. Вирее най-добре на слънчеви места с наторена почва. ..
0.00лв
Лавандула
Ново ТОП Изчерпан
Лавандулата е сред най-ароматните и атрактивни растения за вашата градина. Използва се в билколечението и козметиката. Лавандулата е многогодишно растение с много добра устойчивост на заболявания и температурни изменения. Растенията са високи около 40-50см. Цъфтежният период продължава до септември...
0.00лв
Лаватера Mикс
Ново ТОП Изчерпан
Лаватера е храстовидно едногодишно цвете, което достига завидния 1м на височина. Притежава красиви тъмнозелени листа покрити с власини. Цветовете на лаватерата имат формата на фунийки, с големина около 10см. Предпочита слънце или полусянка. Лаватерата не е претенциозна към почвата. Семената на расте..
0.00лв
Лапад
Ново ТОП Изчерпан
Лападът е много полезен листен зеленчук, който е познат като най-ранния зеленчук, който осигурява реколта в градината- през април. Растението има тъмнозелени листа със специфичен вкус. Засяването на семената започва от март до юли. Устойчив е на студ. Характерно за лападът е, че е многогодишно ..
0.00лв
Латинка (Ниско растяща) Микс
Ново ТОП Изчерпан
Латинката е нискорастящо едногодишно растение, което ще ви спечели с компактния си вид и кичести цветове. Отглежда се на слънце или на шарена сянка. Най-подходящата почва за латинката е добре дренираната. Семената се засяват през ранна пролет, за да се направи разсад. Младите растения се задаждат пр..
0.00лв
Латирус Микс
Ново ТОП Изчерпан
Латирус е ароматно цвете, което краси слънчевите места в градината. Растението е едногодишно. Цветувете му са обагрени в лилаво, розово, бяло и червено. Засяването на семената се случва направо в почвата в градината през пролетта. Латирус често се използва и като прекрасно почвопокривно растение. Не..
0.00лв
Показани от 1 до 30 от 82 (3 страници)