МЕНЮ
Кошница

Семена за билки и подправки


Девесил - 1гр
Ново Изчерпан
Девисилът е сред най-ароматните и популярни подправки в България, които се отглеждат лесно и присъстват на всяка българска трапеза.Растението е многогодишно. На височина достига около 1 до 2 метра. Девисилът е известен с различни имена, например – Левущан, Селим, Лющян, както и..
1.30лв
Кимион - 1гр
Ново ТОП Изчерпан
Кимионът е любима подправка на всички почитатели на колбаси, меса и месни мезета. Растението-подправка е едногодишно, с отличаващи се листа и бледо розови до бели цветове. Най-използваната част от растението са неговите семена, от които се приготвя подправката за овкусяване на разнообразни месни..
1.30лв
Копър Местен- 5гр
Ново ТОП Изчерпан
Копърът е подправка със силен отличаващ се аромат, която е подходящ за приготвянето на множество топли и студени ястия от българската кухня, като бобви варива, салати и много други.   ..
1.10лв
Лавандула 0,2гр
Ново ТОП Изчерпан
Лавандулата е силно ароматно и красиво многогодишно растение, което се използва широко както в билколечението, народната медицина и козметиката, така и в някои специалитети в кулинарията. Лавандулата е вечно зелено растение, което допълва красотата на слънчевите места в градината или в саксия на..
1.30лв
Мента 0,1гр
Ново ТОП Изчерпан
Ментата е ниско тревисто многогодишно растение, което притежава страхотни уникални ароматни свойства и лечебна сила на листата. На височина достига около 30см, което го прави подходящ избор за малки кътове в градината. Листата му са продълговати с интересна форма по краищата.  ..
1.30лв
Тученица 1гр
Ново ТОП Изчерпан
Тученица е растение билка, което е вкусно и полезно с разнообразието на витамини и антиоксиданти. Растението се отличава с ниски месести листа и стъбла. В кулинарията се използва за приготвяне на салати и други ястия.   ..
1.30лв
Чубрица местна  - 5гр
Ново ТОП Изчерпан
Чубрицата е неизменна част от народната кулинария. Присъства на всяка трапеза като подправка за овкусяване на разнообразни ястия и салати. Растението се отглежда лесно както в дворове, така и в саксии. Отличава се със силен аромат.   ..
1.20лв
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)