МЕНЮ
Кошница

Домати

Доматът е едногодишно растение-зеленчук. Плодовете са ярко червени с плоско-кръгла форма и следна големина в зависимост от сорта. Доматите имат сладък до леко кисел вкус, подходящ за директна консумация и консервиране. 

 

Често срещани болести:

               Мана  по домати               

РИДОМИЛ ГОЛД МЦ 68 ВГ

КОРСЕЙТ Р ДФ

Верита ВГ

  КУАДРИС 25 СК

   ТОПАЗ 100 ЕК

     ИКУЕЙШЪН ПРО

     БОРДО МИКС 20 ВП

               МАНФИЛ 75 ВГ          

     Брашнеста мана по домати

     ТОПАЗ 100 ЕК

        ДОМАРК 10 ЕК 

        Домарк 2 х 5мл

                       Aлтернария (кафяви листни петна)                 

   Листна плесен  

       Топсин М 70 ВДГ - 20 грама

       Топсин М 70 ВДГ - 50 грама

  Сечене по разсада

       Топсин М 70 ВДГ - 20 грама

       Топсин М 70 ВДГ - 50 грама

Домати Биволско сърце - розово - 0,5гр
Ново ТОП
Розов домат Биволско сърце е сред най-високодобивните сортове домати с много високи вкусови качества. Сортът е средно късен. Тип индетерминантен е – ще продължи да расте през целия сезон, което го прави подходящ избор за колово отглеждане в градината.   ..
1.90лв
Домати Биволско сърце - червено 0,5гр
Ново ТОП Изчерпан
Сорт домати Биволско Сърце – червен е сред любимите на градинарите заради високодибивната реколта и месестите плодове, които са почти без семки. Използва се широко за производството на консерви, доматен сок, сосове и много други. Плодовете са средни на големина и много вкусни и ароматни както п..
1.90лв
Домати Бонония - 1гр
Ново Изчерпан
Сорт домати Бонония с са сред популярните сортове за оранжерийно отглеждане, но с успех се засяват и в градината на открито. Препоръчва се да се прилага колово отглеждане, защото плодовете на този сорт домати са едри и тежки.   ..
1.20лв
Домати Идеал - 1гр
Ново ТОП Изчерпан
Домати Идеал са популярен ранен сорт домати. Този сорт домати се отличава с голяма устойчивост на различни болести. Плодовете са средни на размер с плоскокръгла форма. Идеал са индетерминантен сорт, подходящ за отглеждане на високи опори, защото растенията продължават да растат на височина през сезо..
1.20лв
Домати Миляна -1гр.
Ново
Домати Миляна е любим сорт на фермерите, защото има много добра продуктивност. Формите на доматите са плоскокръгла, със среден размер и наситено червен цвят. Отличават се с твърдост и голяма устойчивост на транспортиране и съхранение. Използва се широко в кулинарията както за ястия, така и за консум..
1.20лв
Домати Розов гигант - 5гр
Ново ТОП Изчерпан
Сортът Домати Розов гигант получава името си от впечатляващата големина на плодовете – до 800 грама. На вкус доматите са невероятни с прекрасен аромат, сочни и сладки.   ..
2.40лв
Домати Трапезица - 1гр
Ново ТОП Изчерпан
Сорт домати Трапезица има привлекателна кръгла форма на плодовете с много гладка повърхност и многокамерна сърцевина. Доматите са твърди и лесни за съхранение и транспортиране.   ..
1.20лв
Домати Черен - 0,5гр
Ново Изчерпан
Домати Черен е екзотичен сорт, с характерен вкус на плодовете, който се харесва от мнозина. Ароматните домати имад леко кисел-сладък вкус и силен аромат. Растенията са компактни, индетерминантен сорт, който расте на височина през целия сезон. Фермерите ги отглеждат в градините си и в оранже..
1.90лв
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)