МЕНЮ
Кошница

Моркови

Морковите са кореноплодни зеленчуци с продълговата форма и оранжев цвят. Отличават се с изобилие от минерали, витамини и фибри. 

 

Често срещани болести:

   

Краставична мозайка по сенникоцветни растения

Моспилан 20 СП

Санмайт 20 ВП

 

      Листен пригор по моркови


ДИТАН М 45

 

  Черно гниене по моркови


ДИТАН М 45

              Мана               

     БОРДО МИКС 20 ВП

    

      Брашнеста мана  

 

  ТОПАЗ 100 ЕК

 

     

 

Моркови - Нантски 5гр Моркови - Нантски 5гр
Ново ТОП 2-3 Days
Моркови от сорт Нантски са високодобивен сорт с цилиндрична форма на кореноплодите. Листната част е компактна и изправена. Морковите от този сорт имат оранжево червен цвят, сладникав вкус и аромат. Кореноплодите са крехки и много вкусни със средна дължина около 15см. Вегетационният период на този зе..
0.95лв
Моркови Амстердам 2 - 5гр
Ново ТОП
Моркови Амстердам 2 са ранен сорт кореноплодни зеленчуци. Морковите от този сорт се отличават с наситен оранжев цвят и едри кореноплоди – около 18см. Прекрасният аромат и вкус на морковите ги правят подходящи както за директна консумация, така и за готвене и консервиране. ..
1.10лв
Моркови Жан Де Даубс Жълти 3гр
Ново ТОП
Моркови Жан Де Даубс Жълти ..
1.30лв
Моркови Карлена - 5гр
Ново ТОП
Късен високопродуктивен сорт. Образува цилиндрични, гладки кореноплоди, с наситено оранжева украска, ароматни, сочни, сладки. Достигат дължина 19-21см. Отличава се с добра съхраняемост. Подходящ за прясна консумация и преработка...
1.10лв
Моркови Мускаде 5гр
Ново
Моркови Мускаде 5гр ..
1.30лв
Моркови Роял Шантене
Ново ТОП
Моркови Роял Шантене се отличават с високото съдържание на полезни вещества, като каротин. Този сорт се отглежда с успех в тежки почви. Реколтата от моркови ще ви дари сочни и ароматни кореноплоди с тъмно оранжев цвят и размер около 15-16см. Моркови Роял Шантене са прекрасен избор за прясна консумац..
1.30лв
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)