МЕНЮ
Кошница

Семена за цветя

Предлагаме Ви висококачествени семена за цветя.
Алцея Росея Микс
Ново ТОП
Алцея Росея Микс ..
1.30лв
Астри Двуцветни Микс
Ново ТОП
Астрите са едногодишни тревисти растения, с изправени стъбла, здраво и гъсто окосмени. Листата са последователно разположени, овално ланцетни, по края назъбени. Астрите се размножават чрез семена, разсад или директна сеитба. В 1 грам има около 500 семена, които запазват кълняемостта си до 3 години. ..
1.30лв
Астри Кралски
Ново ТОП
Астри Кралски ..
1.30лв
Астри Уникум Микс
Ново ТОП
Астри Уникум Микс ..
1.30лв
Далия (Гергина)
Ново ТОП
Далията, известна още като Гергина е впечатляващо цъфтящо растение. Структурата на растенията се състои от вдървенени стъбла и перести листа. Върховете на растенията завършват с цветове в различни цветове. Кореновата система на далията образува грудки. Растенията се отглеждат на слънчеви или полусен..
1.30лв
Кливия Семена Кливия Семена
Ново ТОП
Кливия Семена1 бр семенце  5лв10 бр семена  30лв   ..
5.00лв
Лавандула
Ново ТОП
Лавандулата е сред най-ароматните и атрактивни растения за вашата градина. Използва се в билколечението и козметиката. Лавандулата е многогодишно растение с много добра устойчивост на заболявания и температурни изменения. Растенията са високи около 40-50см. Цъфтежният период продължава до септември...
1.30лв
Латинка (Ниско растяща) Микс
Ново ТОП
Латинката е нискорастящо едногодишно растение, което ще ви спечели с компактния си вид и кичести цветове. Отглежда се на слънце или на шарена сянка. Най-подходящата почва за латинката е добре дренираната. Семената се засяват през ранна пролет, за да се направи разсад. Младите растения се задаждат пр..
1.30лв
Лобелия Микс
Ново ТОП
Лобелия е нискостеблено цвете, което е подходящо за засяване в песъчливи добре дренирани почви. Растението е едногодишно. От семената се прави разсад, чрез засяването им през ранна пролет. Лобелията впечатлява с малки цветчета в синьо, лилаво и бяло.  ..
1.30лв
Парички
Ново ТОП
Парички ..
1.30лв
Целозия (Петльов Гребен)
Ново ТОП
Показани от 1 до 11 от 11 (1 страници)