МЕНЮ
Кошница

Пипер

Пипер е едногодишно растение зеленчук. Плодовете са дълги в зелен цвят в млада възраст или оцветени в червено или жълто в зряла възраст в зависимост от сорта. Имат отлични вкусови качества и са богат източник на витамини, минарали и полезни вещества. 

 

 

 

Често срещани болести:

              Фитофтора (мана) по пипера             

БОРДО МИКС 20 ВП

 

Черна  мана по пипера 

 

    Топсин М 70 ВДГ - 20 грама

     Топсин М 70 ВДГ - 50 грама

   

                   Брашнеста мана по пипера                  

   ТОПАЗ 100 ЕК

      ДОМАРК 10 ЕК 

       Домарк 2 х 5мл

                   Церкоспороса по пипера                

       Топсин М 70 ВДГ - 20 грама

       Топсин М 70 ВДГ - 50 грама

 

     Сечене по разсада

        Топсин М 70 ВДГ - 20 грама

        Топсин М 70 ВДГ - 50 грама

                                                                                                                                                           

 

 

Люти Чушлета Хабанеро Оранжеви 20 сем
Ново
Люти Чушлета Хабанеро Оранжеви 20 сем ..
2.50лв
Люти Чушлета Хабанеро Шоколад 20сем
Ново ТОП
Люти Чушлета Хабанеро Шоколад 20сем ..
2.00лв
Пипер - царска капия Пипер - царска капия
Ново ТОП
Пипер Куртова капия е много любим за отглеждането от фермерите в страната. Има отлични вкусови качества. Ражда едри плодове с големина около 76 грама. В напълно зряла възраст чушките са червени. Използват се за директно консумиране и консервиране. Често срещани болести:    &n..
1.60лв
Пипер Анхайм чили - 1гр
Ново ТОП
Тип Чили пипер, зелен на цвят, с восъчна и лъскава кожица. Леко до средно люти като по скалата на Scoville са между 500 и 2500 единици. С приятен вкус и лютивина този сорт чушлета е подходящ за сосове и за подправяне на различни ястия като им придава лек чили вкус. Консумират се като зелени и че..
1.20лв
Пипер Жаранда- 1гр
Ново
Люти чушлета сорт Жаранда са атрактивно пикантно допълнение към вашата трапеза. Успешно се използват и за подправяне на ястия и супи. Консумират се и сушени.   ..
1.25лв
Пипер Златен медал-2гр
Ново ТОП
Пипер сорт Златен Медал е високодобивен ранен сорт. Плодовете са сочни и едри. Растенията са с височина около 65см. Подходящи са за печене, защото лесно се отлюспва кожата на чушката. Златен Медал ви дарява с месести и сочни чушки.  ..
1.20лв
Пипер КАЛАБРЕЗЕ 1гр
Ново
Пипер люти камбички Калабрезе е сорт, малки люти камбички.Този сорт е високодобивен. Вегетационния период е 85-90 дни. Образува малки червени камбички. Калабрезе е подходящ за отглеждане на открито, може да се отглежда за ранно, средно и късно производство. Идеален сорт камбички за любителит..
1.20лв
Пипер Лампион 20сем
Ново
Пипер Лампион 20сем ..
1.80лв
Пипер Оранета (люти чушки)- 0.25гр
Ново ТОП
Този Нов сорт изключително люти чушки се отличава с малките си размери и атрактивните си портокалово оранжеви плодове.Ранен декоративен сорт люти чушки. Растението е компактно и ниско, с височина 20-30 см, Което го прави подходящ за отглеждане в саксия или контейнер. Плодовете са много къси ..
1.25лв
Пипер Сиврия
Ново ТОП Изчерпан
Пипер Сиврия е средноранен високодобивет сорт. Височината на растенията е около 55-70см. Плодовете са с дължина около 16-18см и големина около 60 грама. Чушките са обагрени в жълтокехлибарени цветове. Плодовете са ароматни и много вкусни. Подходящи са за директна консумация и консервиране. ..
1.10лв
Пипер Хабанеро Лимон - 20сем
Ново ТОП
Много люти чушлета - хабанеро ЛимонСупер ранен сорт пипер, известно още като жълто хабанеро. Предназначен е за отглеждане на открито или в саксия. Растението достига височина до 80 см., силно облистено и отрупано. Плодовете са с ромбовидна неправилна форма, с дължина 5 см и ширина около 2,5 ..
2.50лв
Пипер Хабанеро ред  - 20сем
Ново
Пипер Хабанеро Ред е много популярен мексикански сорт много люти чушлета.Плодовете са с интензивен червен цвят при узряване и зелени преди това. Имат характерен пикантен аромат и форма наподобяваща фенер. На външен вид са много красиви, но са едни от най - лютите чушлета по скалата на Scovil..
2.50лв
Пипер Черна Шипка
Ново
Пипер Черна Шипка ..
2.00лв
Пипер Чорбаджийски Рибки 1гр
Ново ТОП
Пипер Чорбаджийски Рибки ..
1.50лв
Пипер Шипка Лютина 2гр
Ново ТОП
Пипер шипка лютина  ..
2.00лв
Показани от 1 до 15 от 15 (1 страници)