МЕНЮ
Кошница

Пипер

Пипер е едногодишно растение зеленчук. Плодовете са дълги в зелен цвят в млада възраст или оцветени в червено или жълто в зряла възраст в зависимост от сорта. Имат отлични вкусови качества и са богат източник на витамини, минарали и полезни вещества. 

 

 

 

Често срещани болести:

              Фитофтора (мана) по пипера             

БОРДО МИКС 20 ВП

 

Черна  мана по пипера 

 

    Топсин М 70 ВДГ - 20 грама

     Топсин М 70 ВДГ - 50 грама

   

                   Брашнеста мана по пипера                  

   ТОПАЗ 100 ЕК

      ДОМАРК 10 ЕК 

       Домарк 2 х 5мл

                   Церкоспороса по пипера                

       Топсин М 70 ВДГ - 20 грама

       Топсин М 70 ВДГ - 50 грама

 

     Сечене по разсада

        Топсин М 70 ВДГ - 20 грама

        Топсин М 70 ВДГ - 50 грама

                                                                                                                                                           

 

 

Пипер Анхайм чили - 1гр
Ново
Тип Чили пипер, зелен на цвят, с восъчна и лъскава кожица. Леко до средно люти като по скалата на Scoville са между 500 и 2500 единици. С приятен вкус и лютивина този сорт чушлета е подходящ за сосове и за подправяне на различни ястия като им придава лек чили вкус. Консумират се като зелени и че..
1.20лв
Пипер Жаранда- 1гр
Ново
Люти чушлета сорт Жаранда са атрактивно пикантно допълнение към вашата трапеза. Успешно се използват и за подправяне на ястия и супи. Консумират се и сушени.   ..
1.25лв
Пипер Златен медал-2гр
Ново ТОП
Пипер сорт Златен Медал е високодобивен ранен сорт. Плодовете са сочни и едри. Растенията са с височина около 65см. Подходящи са за печене, защото лесно се отлюспва кожата на чушката. Златен Медал ви дарява с месести и сочни чушки.  ..
1.20лв
Пипер КАЛАБРЕЗЕ 1гр
Ново
Пипер люти камбички Калабрезе е сорт, малки люти камбички.Този сорт е високодобивен. Вегетационния период е 85-90 дни. Образува малки червени камбички. Калабрезе е подходящ за отглеждане на открито, може да се отглежда за ранно, средно и късно производство. Идеален сорт камбички за любителит..
1.20лв
Пипер Оранета (люти чушки)- 0.25гр
Ново ТОП
Този Нов сорт изключително люти чушки се отличава с малките си размери и атрактивните си портокалово оранжеви плодове.Ранен декоративен сорт люти чушки. Растението е компактно и ниско, с височина 20-30 см, Което го прави подходящ за отглеждане в саксия или контейнер. Плодовете са много къси ..
1.25лв
Пипер Сиврия
Ново ТОП
Пипер Сиврия е средноранен високодобивет сорт. Височината на растенията е около 55-70см. Плодовете са с дължина около 16-18см и големина около 60 грама. Чушките са обагрени в жълтокехлибарени цветове. Плодовете са ароматни и много вкусни. Подходящи са за директна консумация и консервиране. ..
1.10лв
Пипер Хабанеро Лимон - 20сем
Ново
Много люти чушлета - хабанеро ЛимонСупер ранен сорт пипер, известно още като жълто хабанеро. Предназначен е за отглеждане на открито или в саксия. Растението достига височина до 80 см., силно облистено и отрупано. Плодовете са с ромбовидна неправилна форма, с дължина 5 см и ширина около 2,5 ..
3.50лв
Пипер Хабанеро ред  - 20сем
Ново
Пипер Хабанеро Ред е много популярен мексикански сорт много люти чушлета.Плодовете са с интензивен червен цвят при узряване и зелени преди това. Имат характерен пикантен аромат и форма наподобяваща фенер. На външен вид са много красиви, но са едни от най - лютите чушлета по скалата на Scovil..
3.50лв
Семена на цвекло салатно Бордо 3гр
Ново ТОП
Салатно цвекло Бордо е средноранено и формира тъмно червени кореноплоди, които имат кръгла форма.Месестата част е с червени ивици.Салатното цвекло Бордо има отличен вкус, може да се консумира прясно, да се консервира и понася продължително съхранение. ..
1.00лв
Показани от 1 до 9 от 9 (1 страници)