МЕНЮ
Кошница

Семена за зеленчуци


Домати Биволско сърце - розово - 0,5гр
Ново ТОП В наличност
Розов домат Биволско сърце е сред най-високодобивните сортове домати с много високи вкусови качества. Сортът е средно късен. Тип индетерминантен е – ще продължи да расте през целия сезон, което го прави подходящ избор за колово отглеждане в градината.   ..
1.90лв
Домати Биволско сърце - червено 0,5гр
Ново ТОП Изчерпан
Сорт домати Биволско Сърце – червен е сред любимите на градинарите заради високодибивната реколта и месестите плодове, които са почти без семки. Използва се широко за производството на консерви, доматен сок, сосове и много други. Плодовете са средни на големина и много вкусни и ароматни както п..
1.90лв
Домати Бонония - 1гр
Ново Изчерпан
Сорт домати Бонония с са сред популярните сортове за оранжерийно отглеждане, но с успех се засяват и в градината на открито. Препоръчва се да се прилага колово отглеждане, защото плодовете на този сорт домати са едри и тежки.   ..
1.20лв
Пипер Берос Кози рог-1гр
Ново ТОП
Сорт пипер Берос кози рог е чешки хибрид чушки с голяма високодобивност. Притежава сладникав вкус, не лютив. Берос кози рог е страхотен избор за консервиране, консумиране в сурово състояние и пържене. ..
1.30лв
Пипер Букур (Камби Гигант)-1гр
Ново Изчерпан
Сорт пипер камби Букур, известни и като Камби Гигант е ранен сорт камби. Растенията са компактни и непретенциозни. Отглежда се оранжерийно и в градината. ..
1.80лв
Пипер Джулюнска шипка- 2гр
Ново Изчерпан
Сорт пипер Джулюнска шипка е лют сорт чушлета. Отличават се с много пиперлив вкус. Консумират се както зелени, така и в пълна зрялост, когато цветът им вече е червен. ..
1.10лв
Пипер Жаранда- 1гр
Ново Изчерпан
Люти чушлета сорт Жаранда са атрактивно пикантно допълнение към вашата трапеза. Успешно се използват и за подправяне на ястия и супи. Консумират се и сушени.   ..
1.30лв
Пипер Златен медал-2гр
Ново Изчерпан
Пипер сорт Златен Медал е високодобивен ранен сорт. Плодовете са сочни и едри. Растенията са с височина около 65см. Подходящи са за печене, защото лесно се отлюспва кожата на чушката. Златен Медал ви дарява с месести и сочни чушки.  ..
1.20лв
Пипер Кайен -1гр
Ново ТОП
Известният сорт чушки Кайен дарява страхотни чушки с идеалните качества за изсушаване и приготвяне на лют червен пипер. Плодовете са тънки и дълги. В ранна възраст чушките са зелени, а в зряла възраст придобиват наситено червен цвят.  ..
1.30лв
Пипер Рибки - 2гр
Ново Изчерпан
Сорт пипер Рибки дарява леко пикантни плодове. Характерен и с голяма високодобивност. Използва се широто за фермерско и оранжерийно чушкопроизводство.   ..
1.10лв
Пипер Рокита-1гр
Ново Изчерпан
Пипер сорт Рокита е ранен сорт с изявено лютив вкус. Отглежда се оранжерийно и в градини. В зряла възраст, чушлетата на сорт Рокита са с тъмночервен цвят и достигат дължина около 15см. Консумират се в сурово състояние, сушени или консервирани.  ..
1.30лв
Пипер Чорбаджийски - 2гр
Ново Изчерпан
Пипер сорт Чорбаджийски е високодобивен средноранен, с висящи плодове. Дължината на Чорбаджийските чушки е около 17-22см. Месестата част е с дебелина около 2-3мм и прекрасен слабо пикантен вкус.  ..
1.20лв
Показани от 1 до 12 от 12 (1 страници)