1.Магнолия (Magnolia sp.) - едно от най-красивите декоративни дървета. Цъфтят през пролетта,  преди или след разлистване. Цветовете им  са изключително красиви и задължително трябва да красят градината Ви.
         

За поръчка и  повече информация ТУК

2.Иглолистни растения - Те са от изключителна важност за една градина, тъй като са вечнозелени и през зимата колоритът  в двора се дължи единствено  на тях. Разнообразието от декоративни форми е огромно. Някои видове (ТУЯ и ЛЪЖЕКИПИРИС) понасят подрязване, така че може използвате топиарни форми или да оформите растенията по ваш вкус.

         

За поръчка и  повече информация ТУК

3.Върба (Salix sp.) - изключително красиви и нежни дървесни видове. Имат множество форми и могат  да се използват до водна площ или на всяко едно друго кътче в градината Ви.

       

За поръчка и  повече информация ТУК

4.Вистерия (Wisteria sp.) - изключително красиво растение. Освен с цъфтежа си, прави впечатление и с мощното си стъбло, което привлича вниманието както през  пролетта и лятото,  така и през  зимата. Листната й маса е нежна, свежо зелена и доста плътна, поради което тя е извънредно ценна като покриващ вид за перголи. Вистерията може да бъде използвана и  на всеки балкон.

        

За поръчка и  повече информация ТУК

5.Клематис -  смята за най-красивaта многогодишна лиана, главно заради  едрите  и разнобагрени цветове, които често покриват цялото растение. Отличава се с тънки, нежни и дълги стъбла и красива листна маса, състояща се от сложни, срещуположни опадащи листа. Цветовете са най-разнообразни по вид, форма, големина и багри.

   

За поръчка и  повече информация ТУК

6.Хортензия (Hydrangea Sp.)добре позната е и винаги изглежда перфектно. Съществуват голям брой видове и сортове хортензия. Това растение предпочита кисели почви и страда от преполиване. Хубаво е да я подхранвате с тор за цъфтящи растения през целия вегетационен сезон.

     

За поръчка и  повече информация  ТУК

7. Водна лилия (Nymphaea)- едно от най-красивите растения, използвани във водни площи Трябва да присъства във всяка една водна площ. Изящните й цветове се разполагат над водната повърхност.

             

За поръчка и  повече информация  ТУК

8. Роза (Rosa) - Градинските рози предлагат изключително богат избор от видове и сортове, височина, багра, кичестост и аромат на цветовете. Розите може да бъдат засадени  на различни места в градината според предпочитанията: като самостоятелен храст или в леха, образуваща жив плет, като бордюр или се оставят да се развиват свободно. За да цъфтят красиво и обилно, е необходимо да ги подхранвате със специализаран тор за рози.

      

За поръчка и  повече информация  ТУК

9. Японски клен (Acer palmatum) едно от най-любимите и атрактивни дървета, използвани в озеленяването. Японският клен е ценен заради малките си размери, красивата форма на листата и короната си и невероятните окраски на листата – от наситено златно до пурпурно червено.

    

За поръчка и  повече информация  ТУК

10.Вечнозелени храсти - Най-голятото им предимство е,че са атрактивни целогодишно. Някои от тях са декоративни  с плодовете и цветовете си, а други с плътната листна маса. Пример за това е чeмшира. Използването на различните му форми ще внесе раздвиженост в градината Ви.