Всички цветя се нуждаят от осигуряване на важните  хранителни елементи, за да растат здрави и  красиви.  Торовете 'Focus' предлагат най-добрата грижа за тях.

1. Торове за стайни растения 

 • Тор 'Focus' За Стайни Растения - Специална формула, която осигурява всички  хранителни вещества, необходими на цветята за  подпомагане  растежа и развитието им.  Произведен по най-високи стандарти от чисти минерални соли и органични хранителни вещества.
       Норма на торене: 5 ml се разреждат в  1 l вода. 

                                               

              

           За поръчка и  повече информация ТУК

   • Универсална тор 'Plant Ultra' - Plant Ultra е 100% течен разтвор и се използва за саксийни цветя. Богат на хранителни вещества и елементи, подпомага по-бърз растеж, по-бърз и продължителен цъфтеж за по-здрави и устойчиви растения. Може да се използва в комбинация с други торове.
           Норма на торене: 5 ml се разреждат в  1 l вода. 

                                                   


     


    За поръчка и  повече информация ТУК

   • Спрей 'Focus' за стайни растения - Специална формула, която осигурява всички необходими хранителни вещества, подпомагащи растежа и развитието на цветята. Произведен по най-високи стандарти от чисти минерални соли и органични хранителни вещества.


                                                            

            За поръчка и  повече информация ТУК

   • Тор 'Focus' за палми - добре изработена формула за нуждите на палмите, особено за тези, отглеждани в саксии и контейнери. 'Palm Focus' е предназначен да поддържа здравословен, енергичен растеж и дългосрочна жизнеспособност.
           Норма на торене: 5 ml се разреждат в  1 l вода

                                                               

                          

       За поръчка и  повече информация ТУК или ТУК     

   • Tор 'Focus' за сентполия тор за сентполия, съдържащ всички необходими хранителни вещества за здравословен растеж и богат цъфтеж. Произведен е от чисти минерални соли и обогатен с концентрирани органични растителни киселини.
           Норма на торене: Kaто предходните торове.

                                                      


                            


        За поръчка и  повече информация ТУК или ТУК

   • Tор 'Focus' за бонсай - Всеки един бонсай има нужда от малко количество почва, за да расте. Поради тази причина е важно да го храните редовно и точно - няма място за грешки. От съществено значение е да се поддържа здравето и плодородието на почвата за дългосрочното развитие на растението. 'Bonsai Focus' е прецизно насочена хранителна формула - обогатена с хуминови и фулвинови киселини, както и с морски водорасли, за да поддържа пиковата плодовитост в почвата.
          Норма на торене: 5 ml се разреждат в  1 l вода.

                                                         


      

        За поръчка и  повече информация ТУК или ТУК

   • Tор за кактуси и сукуленти 'Cactus Focus'Балансиран хранителен разтвор. Този продукт е специално създаден за здравословен растеж и цъфтеж на най-дивата гама от  кактуси и сукуленти. Съдържа всички необходими макро- и микроелементи, както и органични растителни екстракти.
         Норма на торене: 5 ml се разреждат в  1 l вода.

                                                                                         

    

         За поръчка и  повече информация ТУК или ТУК

   • Tор 'Focus' за цитрусови растения -  формулиран е така, че да отговаря на хранителните изисквания на цитрусовите растения. Това са портокали, лимони, мандарини и кумкуати. Те са многогодишни растения и могат да заемат една и съща саксия в продължение на няколко години. Високите нива на хуминови и фулвинови киселини в 'Citrus Focus' са предназначени да увеличат и поддържат плодородието на почвата в саксии и контейнери за дълги периоди от време. Подходящ за всички цитрусови видове.
          Норма на торене: Kaто предходните торове.

                                                           

              

        За поръчка и  повече информация ТУК или ТУК 

   • Tор 'Focus' за камелии - е подходящ както за камелии, така и за градински растения - азалии, рододендрони и всички  растения, които растат на кисела почва,  включително и боровинки. 'Camelia Focus' е прецизно насочена хранителна формула, обогатена със сложни органични растителни киселини, както и водорасли, за да поддържа максимална плодовитост в почвата. Редовните приложения ще поддържат растежа на растенията.

                                                               

             

    За поръчка и  повече информация ТУК

   2. Торове за градински растения

   •  Tор 'Focus' за балконски цветя - разработен е, за да осигури най-доброто балансирано хранене. Развитието на този продукт се съсредоточава върху осигуряването на три ключови ползи за растенията, отглеждани в тази уникална среда.

   -Минерални хранителни вещества - балансирано съчетание на всичките 14 основни елемента,  които дават на растенията възможност да се развиват.

   -Органични подобрители на растежа - способността на растителните корени да използват минерални хранителни вещества се контролира от качеството на почвата. Органичните добавки под формата на морски водорасли, хуминова киселина и фулинова киселина създават плодородна среда за корени, за да абсорбират лесно основните минерални хранителни вещества, необходими за здравословен растеж.

   -Проникване на почвата - Окачените кошници са подложени на изсушаване, а и много трудно  се поливат. 'Hanging Basket Focus' за балконски цветя използва технологията HydroBurst, която подобрява страничното движение на течности в почвата. 

                                                             

       

        За поръчка и  повече информация ТУК

   • Tор 'Focus' за мушката и сакъзчета  съдържа необходимите хранителни вещества за силен растеж и изобилен цъфтеж през целия вегетационен период. Редовното торене ще помогне за поддържането на цъфтежа. 'Geranium Focus' съдържа активни органични растителни киселини за дългосрочно почвено плодородие.

                                                     


        

        За поръчка и  повече информация ТУК

   • Tор 'Focus' за  рози Уникална течна хранителна съставка за рози. С правилното торене, розите ще постигнат оптимален цвят и аромат. 'Rose Focus' е направен, за да задоволи  хранителните изисквания на красивите растения. Той съдържа чисти минерални соли и сложни органични растителни киселини.  Хуминовата киселина, приложена с тора, възпроизвежда постепенното прибавяне на органичен материал. Единствен по рода си. Подходящ за всички рози.

                                                       

         

   За поръчка и  повече информация ТУК

   • Tор 'Focus' за  домати - уникална и усъвършенствана формулировка за осигуряване на всички необходими хранителни вещества в правилното съотношение. Поддържа здравословен и енергичен растеж на растенията с вкусни плодове. Доматите изискват високи нива на калций, магнезий и калий, за да достигнат пълния си потенциал. Този тор се оказва безценна, където обемът на субстрата е ограничен.

                                                      
   За поръчка и  повече информация ТУК


   За да разгледате пълния  асортимент от Торове 'Focus' ►ТУК

   http://www.plants.bg